Asbest container nodig?

pw container ermelo!

VEILIG & VERANTWOORD

ASBEST TRANSPORT

Wilt u graag uw eigen asbestcontainer op maat laten maken? Op een veilig en verantwoorde manier uw asbesthoudend materiaal en/of asbest vervoeren? Laat het ons weten. We informeren u graag over de mogelijkheden!

Asbest container

Het vervoeren, afvoeren en transport van asbest is aan strenge veiligheidseisen gebonden. Met een asbest container van PW Container kunt u op een veilige én verantwoorde manier uw asbest en asbesthoudend materiaal vervoeren. Onze asbest containers zijn te leveren in de volgende uitvoeringen:

  • Asbestcontainer met hydraulische of pneumatische deksel
  • Asbestcontainer met laad- en losdeuren
  • Asbestcontainer met kleppen
asbest container

Asbest afvoeren met asbestzakken

De medewerkers van PW Container weten als geen ander wat er bij het vervoeren en opslaan van asbest komt kijken. Wilt u er zeker van zijn dat uw asbest op de juiste manier verpakt is? Maak dan gebruik van speciaal ontwikkeld asbest verpakkingsmateriaal.

asbest afvoeren

Asbest container op maat

PW Container levert asbest containers op maat, dus u kunt de container zelf geheel naar wens samenstellen. Kies uit:

  • Lengte, breedte en hoogte
  • Type materiaal
  • Wijze van afwerking
  • Wel of geen belettering
  • Kleur spuitwerk

Alle asbest containers worden standaard voorzien van het Asbest-logo en worden geproduceerd volgens de eisen zoals gesteld door de landelijk toezichthouder van asbestinventarisatie en -verwijdering: Ascert.

Asbest verpakkingsmateriaal

Voor het verpakken van kleine en grote hoeveelheden asbestafval kunt u gebruik maken van de asbest zakken van ons zusterbedrijf Portex Holland. Onze kuubzak, platenzak en containerzak voor het verpakken en vervoeren van asbest afval zijn bovendien ook nog eens voorzien van afsluitflappen, sluitkoorden en sterke hijslussen. Ideaal voor het veilig vervoeren en afvoeren van asbest!

asbesttransport

onderstaande klanten

gingen u voor

Download onze brochure