Container reparatie

Container reparatie – Geef uw gebruikte container een tweede kans

afbeelding pw container diensten roestige container

Zijn de wielen of afzetrollen versleten? Hebben uw containers schade door brand of roest? Of is uw container verbogen, gescheurd of zijn er gaten in gekomen? PW Container is een specialist op het gebied van container reparatie. Wij renoveren uw gebruikte container vakkundig en snel, waardoor deze weer jaren mee kan.

Container onderhoudsservice

Doordat u uw container vaak gebruikt ontstaan er gebruikssporen en mankementen. Wilt u uw containers in goede staat houden? Overweeg dan eens uw container periodiek door PW Container te laten onderhouden middels onze container onderhoudsservice. Door regelmatig onderhoud gaat uw container jaren langer mee.

Heeft u vragen? Bel ons tijdens kantooruren op  +31 (0) 341 563820. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier en offerteformulier op de website. Natuurlijk mag u ook langs komen, de koffie staat altijd voor u klaar.

afbeelding pw container diensten aanpassingen

afbeelding pw container diensten reparatie kwaliteit

afbeelding pw container diensten scheuren

Herstel en hergebruik van beschadigde containers

Bij PW Container erkennen we dat beschadigde containers vaak niet aan het einde van hun levensduur zijn. Veel van deze containers kunnen door deskundige reparatie weer veilig en effectief worden ingezet. Ons team is gespecialiseerd in het snel repareren van beschadigde containers, zodat ze weer volledig voldoen aan de normen voor gebruik. Dit proces is niet alleen kosteneffectief, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door hergebruik te bevorderen.

Wereldwijde expertise in containers

Naast reparaties is PW Container wereldwijd actief in de verkoop van diverse soorten containers. Onze diensten omvatten niet alleen de in- en verkoop, maar ook opslag, renovatie, modificatie en regulier onderhoud van containers. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van containerbeheer bieden wij een complete service aan onze klanten, waar ook ter wereld.

Specialistische kennis en voortdurende bijscholing

Ons team van koelcontainermonteurs is specialistisch opgeleid en blijft continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in reefer units en gensets. Deze expertise stelt ons in staat om reparaties effectief en efficiënt uit te voeren. Bovendien voeren we software-updates uit om ervoor te zorgen dat alle machines up-to-date blijven.

Ook onze monteurs voor tankcontainers ondergaan regelmatige bijscholing en zijn gecertificeerd in de nieuwste lastechnieken. Regelmatige controles en certificeringen door externe controleurs garanderen dat onze reparaties en behandelingen voldoen aan de hoogste standaarden. Dit zorgt ervoor dat onze containers na reparatie de juiste certificaten ontvangen.

Uitgebreide testen en kwaliteitscontroles

Op ons terrein ondergaan alle gerepareerde of herstelde containers uitgebreide tests voordat ze opnieuw in gebruik worden genomen. Deze grondige testprocedures verzekeren dat elke container veilig en operationeel is, wat essentieel is voor de betrouwbaarheid en veiligheid in hun toekomstige toepassingen.

Bij PW Container zetten we ons in voor uitmuntendheid in elke stap van het containerbeheerproces. Van reparatie tot renovatie en van onderhoud tot modificatie, onze klanten kunnen rekenen op hoogwaardige service, deskundigheid en toewijding aan duurzaamheid.