Containers op maat

Containers op maat nodig? PW Container regelt het voor u!

afbeelding pw container maatwerk

Heeft u meerdere of slechts één container op maat nodig? Wilt u een kleine afzetcontainer of heeft u containers met een hoog laadvermogen nodig? PW Container levert allerlei containers op maat.

Een container op maat, aangepast naar uw huisstijl

Uw container is uw visitekaartjes. In onze eigen, professionele spuiterij spuiten wij uw container in elke gewenste RAL kleur en voorzien wij deze van uw logo. Ook plaatsen wij alle benodigde veiligheids- en markeringsstickers. Als uw container word opgeleverd is zij een verlengstuk van uw huisstijl en een echte blikvanger op de weg!

Snelle levering, uitstekende service

De productie van de containers gebeurt in onze eigen werkplaats. Hierdoor kan PW Container naar behoefte haar productielijn opschalen en aanpassen. Door deze efficiënte werkwijze zijn wij zeer flexibel en kunnen wij relatief snel containers leveren tegen een concurrerende prijs.

Materiaalkeuze containers op maat

Kwaliteit staat bij PW Container voorop. Het veelal intensieve gebruik van de container vereist een stevige constructie want de container moet robuust, sterk en oerdegelijk zijn. Daarom worden onze containers gemaakt van de beste materialen. Afhankelijk voor welke toepassing adviseren wij u in de beste materiaalkeuze.

afbeelding pw container gesloten container

afbeelding pw container portaalcontainer

pw container maatwerk volume container

Diversiteit in containerformaten en capaciteiten

Bij PW Container begrijpen we dat elke klant unieke eisen heeft. Of u nu behoefte heeft aan één kleine container of meerdere containers met een hoog laadvermogen, wij leveren op maat gemaakte oplossingen. Onze expertise stelt ons in staat om containers te bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften, ongeacht de omvang of complexiteit van uw project.

Kwaliteit en duurzaamheid in materiaalkeuze

De kwaliteit van onze containers is van het grootste belang. Gezien het intensieve gebruik van de containers, is een stevige constructie essentieel. Daarom zijn onze containers vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals bijoorbeeld RVS. Afhankelijk van de beoogde toepassing adviseren wij u over de beste materiaalkeuze, zodat uw container robuust, sterk en duurzaam is.

Efficiënte productie en snelle levering

Dankzij onze eigen werkplaats zijn wij in staat om onze productielijn snel aan te passen en op te schalen naar uw wensen. Deze flexibiliteit en efficiëntie zorgen ervoor dat we snel kunnen leveren. Onze werkwijze stelt ons in staat om containers te produceren tegen concurrerende prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit of service.