containers op maat

Wij fabriceren containers op maat, in iedere gewenste RAL kleur

afbeelding pw container maatwerk

Heeft u meerdere of slechts één container nodig? Wilt u een kleine afzetcontainer of heeft u containers met een hoog laadvermogen nodig? PW Container levert containers op maat.

Volledig aangepast naar uw huisstijl
Uw container is uw visitekaartjes. In onze eigen, professionele spuiterij spuiten wij uw container in elke gewenste RAL kleur en voorzien wij deze van uw logo. Ook plaatsen wij alle benodigde veiligheids- en markeringsstickers. Als uw container word opgeleverd is zij een verlengstuk van uw huisstijl en een echte blikvanger op de weg!

Snelle levering, uitstekende service
De productie van de containers gebeurt in onze eigen werkplaats. Hierdoor kan PW Container naar behoefte haar productielijn opschalen en aanpassen. Door deze efficiënte werkwijze zijn wij zeer flexibel en kunnen wij relatief snel containers leveren tegen een concurrerende prijs.

Materiaalkeuze containers
Kwaliteit staat bij PW Container voorop. Het veelal intensieve gebruik van de container vereist een stevige constructie want de container moet robuust, sterk en oerdegelijk zijn. Daarom worden onze containers gemaakt van de beste materialen zoals RVS, Hardox, Reax, S325, S325 of Cortenstaal. Afhankelijk voor welke toepassing adviseren wij u in de beste materiaalkeuze.

afbeelding pw container gesloten container

afbeelding pw container portaalcontainer

pw container maatwerk volume container