Portaalcontainer kopen?

pw container ermelo!

[bcbm]

Portaalcontainer

Kopen

Portaalcontainers worden veel gebruikt voor het verzamelen, vervoer en transport van puin, bouwafval, groenafval en grond. Een portaalcontainer wordt ook wel ‘puincontainer’, ‘puinhuis’ of ‘puinbak’ genoemd en wordt veel gebruikt in de wegenbouw, bouw- , sloop- en afvalsector, maar ook door particulieren. Een belangrijk voordeel van open portaalcontainers is dat ze stapelbaar zijn en dus relatief weinig ruimte innemen wanneer ze leeg zijn.

Kies een portaalcontainer

Kies uit (een combinatie van):

  • Open portaalcontainer
  • Gesloten portaalcontainer
  • Gesloten portaalcontainer met ‘huisje’ (wordt veel gebruikt als bedrijfscontainer en bijv. op de camping)
  • Afsluitbare deuren
  • Shovel aansluiting
  • Hijsogen en lepelgoten voor een heftruck
  • Inrijkleppen voor een kruiwagen

Materiaalkeuze portaalcontainers

Het veelal intensieve gebruik vereist een stevige constructie van slijtvast, sterk en degelijk materiaal. Ontwerp, gebruiksgemak en materiaalkeuze worden daarom geheel op elkaar afgestemd. Afhankelijk van voor welke toepassing u de container gebruikt fabriceren wij portaalcontainers variërend van licht, zwaar, slijtvast én/of roestwerend materiaal.

Wilt u besparen op de brandstofkosten? Kies voor een container met een laag eigen gewicht. PW Container maakt portaalarm containers van uw materiaalkeuze, geheel op maat!

Kleuren in huisstijl

Uw containers zijn uw visitekaartje op de openbare weg. In onze professionele spuiterij voorzien we uw portaalcontainer(s) van uw logo, de nodige veiligheids- en markeringsstickers én van een prachtig staaltje spuitwerk, in elke gewenste kleur. Geheel in stijl en passend bij uw bedrijf.

Afmetingen portaalcontainer

PW Container levert portaalarm containers in vrijwel alle afmetingen, in de regel variërend van 3m3 tot en met 12m3!

Snelle levering, uitstekende service

Bij PW Container vindt u alle expertises onder één dak, waardoor een efficiënte en effectieve werkwijze wordt bewerkstelligd en u gegarandeerd bent van een flexibele en uitstekende service.

Wilt u meer weten over de actuele levertijden en prijzen? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

onderstaande klanten

gingen u voor

Download onze brochure