Container kopen?

pw container ermelo!

PW Container

Containers uit voorraad leverbaar!

Blanco of iedere gewenste RAL-kleur gespoten

Containers worden veel gebruikt voor het verzamelen, vervoer en transport van puin, bouwafval, groenafval en grond. Een container op maat voor diverse doeleinden kan gebruikt worden in de wegenbouw, bouw- , sloop- en afvalsector, maar ook door particulieren.

Afmetingen container

De volgende PW Container(s) zijn uit voorraad leverbaar!

Kleuren in huisstijl

Uw containers zijn uw visitekaartje op de openbare weg. In onze professionele spuiterij voorzien we uw container(s) van uw logo, de nodige veiligheids- en markeringsstickers én van een prachtig staaltje spuitwerk, in elke gewenste kleur. Geheel in stijl en passend bij uw bedrijf.

Snelle levering, uitstekende service

Bij PW Container vindt u alle expertises onder één dak, waardoor een efficiënte en effectieve werkwijze wordt bewerkstelligd en u gegarandeerd bent van een flexibele en uitstekende service.

Wilt u meer weten over de actuele levertijden en prijzen? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Kies een container

Kies uit (een combinatie van):

  • Open container
  • Gesloten container
  • Gesloten container met ‘huisje’ (wordt veel gebruikt als bedrijfscontainer en bijv. op de camping)
  • Afsluitbare deuren
  • Shovel aansluiting
  • Hijsogen en lepelgoten voor een heftruck
  • Inrijkleppen voor een kruiwagen
  • Blanco of gecoat

Materiaalkeuze containers

Het veelal intensieve gebruik vereist een stevige constructie van slijtvast, sterk en degelijk materiaal. Ontwerp, gebruiksgemak en materiaalkeuze worden daarom geheel op elkaar afgestemd. Afhankelijk van voor welke toepassing u de container gebruikt fabriceren wij uw containers variërend van licht, zwaar, slijtvast én/of roestwerend materiaal.

Wilt u besparen op de brandstofkosten? Kies voor een container met een laag eigen gewicht. PW Container maakt portaalarm containers van uw materiaalkeuze, geheel op maat!

onderstaande klanten

gingen u voor

Download onze brochure