Haakarm container

pw container ermelo

Haakarm container

Kopen

Voor het opzetten, overzetten, afzetten én verplaatsen van een container, is gebruik van een haakarmsysteem buitengewoon geschikt. PW Container ontwikkelt, produceert en verkoopt haakarmcontainers, waarmee u op effectieve wijze o.a. uw sloopafval, bouwafval, landbouwproducten, plastic en/of schroot gemakkelijk kunt verzamelen en afvoeren.

Veilig en robuust

Aan het vervoer en transport van containers zijn strenge voorwaarden verbonden. Vanzelfsprekend voldoen de haakarm containers van PW Container aan de hoogste kwaliteitseisen, waardoor de veiligheid voor de mensen die ermee werken is gegarandeerd.

Container haakarm op maat

U kunt de container in standaard maten bestellen, maar u kunt de haakarm container natuurlijk ook geheel naar wens samenstellen. Wij denken graag met u mee en voorzien u waar nodig van advies. Na fabricage spuiten we de container in een kleur naar keuze, waardoor uw container geheel in huisstijl kan worden afgeleverd!

Haakarm container te koop

Op zoek naar een haakarm container? Bij PW Container kunt u vrijwel elke vorm, soort en maat bestellen. In elke gewenste kleur! Twijfelt u nog over de aanschaf? Neem eens contact met ons op, wij voorzien u graag van een advies op maat!

onderstaande klanten

gingen u voor

Download onze brochure