Vraag hier uw

Offerte op maat aan

Maatwerk containers

van PW Container

Puur vakmanschap!

Maatwerk containers

Klein of groot, standaard of versterkt, open of gesloten… wát uw wensen ook zijn, PW Container bouwt uw container geheel op maat!

Samen met onze professionele en ervaren medewerkers stelt u, op basis van uw specificaties, de gewenste container op maat samen. Door onze prettige, informele cultuur, ‘hands-on-mentaliteit’ en korte communicatielijnen is een soepel lopend en efficiënt productieproces vanzelfsprekend.

Container op maat

Bij een container op maat zijn de mogelijkheden legio. Wilt u een open of gesloten container? Met elektrische, hydraulische of hand bedienbare sluiting? Welk volume moet de container hebben en welk materiaal mogen wij gebruiken? Samen met onze specialisten stelt u de voor u optimale container samen. Natuurlijk wordt de container geheel in de gewenste kleur afgewerkt en voorzien van de nodige logo’s en/of bestickering.

Een container van PW Container staat voor een sterk staaltje puur vakmanschap! Onze speerpunten?

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitstekende service
  • Snelle levering
  • Concurrerende prijzen
  • Afspraak = afspraak!

Offerte container op maat

PW Container levert met name aan de afvalverwerkende & recycling industrie, offshore bedrijven, loonbedrijven, sloopbedrijven en schroothandelaren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een maatwerk container offerte. Wij bieden u een 100% Nederlands product van duurzame kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

onderstaande klanten

gingen u voor

Download onze brochure