Schrootbakjes

Schrootbakjes uit eigen productie

Vanuit productie vanaf onze eigen fabriek in Ermelo voorzien wij u graag van ijzersterke schrootbakjes voor o.a.  kabels, aluminium, lood, schroot en/of ander hoogwaardig afval.

Schrootbakjes zijn stapelbaar

Deze stapelbare bakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan moeiteloos jaren mee en kunnen absoluut tegen een stootje. Ook zijn ze voorzien van lepelkokers en/of hijsogen.

Specificaties en mogelijkheden

Ze worden gemaakt in 4 verschillende maten/afmetingen en uiteraard zijn ze voorzien van een primer en een Ral kleur naar keuze. De bakjes zijn er in 1m³, 1.9m³, 2.0m³ en 2.1m³. Wilt u er stickers met uw logo en/of bedrijfsnaam op? Ook dit verzorgen wij graag voor u.

Voor meer informatie, bel ons +31 (0)341 56 38 20 of maak gebruik van het contactformulier.

Hoogwaardige schrootbakjes voor elk type afval

Welkom bij PW Container, uw expert in schrootbakken, direct vanuit onze eigen fabriek in Ermelo.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van ijzersterke schrootbakjes, ideaal voor het verzamelen van diverse materialen zoals kabels, aluminium, lood, schroot en ander hoogwaardig afval. Onze schrootbakjes zijn ontworpen om aan de meest veeleisende eisen van onze klanten te voldoen.

Duurzaam en robuust: schrootbakken die jaren meegaan

Onze schrootbakjes, bekend om hun duurzaamheid en robuustheid, zijn een investering die zichzelf terugverdient. Ze zijn niet alleen stapelbaar voor optimaal ruimtegebruik, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan.

Of u nu in de industrie werkt of ze nodig heeft voor uw bedrijf, onze schrootbakken kunnen absoluut tegen een stootje en zijn voorzien van lepelkokers en/of hijsogen voor eenvoudig transport.

Schrootbakjes van PW Container

afbeelding pw container schrootbakje 02

Aangepast aan uw behoeften: schrootbakken in verschillende maten

Bij PW Container begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we schrootbakken aan in verschillende maten en afmetingen.

Beschikbaar in 1m³, 1.9m³, 2.0m³ en 2.1m³, onze schrootbakjes zijn perfect voor elke toepassing. Elke bak is voorzien van een primer en een RAL kleur naar keuze, zodat deze perfect past bij uw bedrijfsimago.

Personaliseer uw schrootbakken

Wilt u dat uw schrootbakken uw merk uitstralen? Wij bieden de mogelijkheid om uw schrootbakjes te personaliseren met stickers van uw logo en/of bedrijfsnaam. Deze personalisatie versterkt niet alleen de zichtbaarheid van uw merk, maar draagt ook bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze schrootbakken en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)341 56 38 20 of vul ons contactformulier in.

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte schrootbakoplossing voor uw bedrijf.

Schrootbakken kopen bij PW Container