Zandcontainer of grondcontainer kopen?

pw container ermelo!

Zandcontainer

Kopen

Wilt u zand of (schone) grond afvoeren met een container? Bestel dan een zand afvalcontainer van PW Container! Dan is het afvoeren van zand, veen, klei, bagger, tuinaarde of schone grond een fluitje van een cent.

Zand afvalcontainer

Zand afvalcontainers worden vaak gebruik bij het vervoeren en afvoeren van zand en grond bij bijv. het afgraven van een tuin, in de nieuwbouw, tuinbouw en baggerindustrie.

PW Container produceert uw zandcontainer geheel op maat. Zoekt u een container voor zand, of bent u op zoek naar een ander type container? Van hoogwaardige, duurzame kwaliteit met de zekerheid van een uitstekende service? Bestel uw container dan bij PW Container. Wij luisteren graag naar uw wensen en produceren uw – vanzelfsprekend tot in de puntjes afgewerkte – container op maat!

Zand afvoeren met big bags

Is op betreffende locatie niet genoeg ruimte om een zandcontainer te plaatsen? Of wilt u zand, grond of andere grondstoffen gewoonweg in kleinere hoeveelheden vervoeren? Bestel uw big bags op maat bij Portex Holland B.V. Portex Holland levert big bags voor elke toepassing!

Opties container zand

Hoe gaan we te werk? Afhankelijk van waar u de container voor gaat gebruiken, informeren wij u over de mogelijkheden en voorzien wij u van een gedegen advies. Onze containers zijn geschikt voor verschillende containersystemen om de container te verplaatsen en zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing. Samen lopen we alle opties door om de ultieme container op maat samen te stellen, zoals:

  • Materiaalsoort (bijv. staal, hardox, corten A)
  • Bouwwijze (bijv. ronde hoeken, schuine hoeken, rechte hoeken, spantloos)
  • Containersysteem (haakarm, portaal, ketting of kabel)
  • Open of gesloten
  • Met of zonder kleppen of deuren (met hydraulisch, pneumatisch of manueel bediende sluiting)
  • Type afdekking (bijv. losse deksel, hydraulisch, pneumatisch of manueel bedienbaar, of een container geschikt voor klapnetten)

Wat wilt u transporteren? Onze containers zijn geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden. Afhankelijk van uw wensen en eisen, gaan we samen op zoek naar de beste oplossing. We zijn u graag van dienst!

onderstaande klanten

gingen u voor

Download onze brochure