Sloopcontainer

Op maat gemaakte sloopcontainers

afbeelding pw container afvalcontainer

Bij PW Container begrijpen we hoe belangrijk het is om bij kluswerkzaamheden een betrouwbare oplossing te hebben voor het afvoeren van afval. Of het nu gaat om bouw- en sloopafval, puinafval, houtafval, tuinafval of groenafval, onze sloopcontainers bieden uitkomst. Lees verder om meer te ontdekken over de sloopcontainers bij PW Container. 

afbeelding pw container maatwerk hydraulisch

afbeelding pw container portaalcontainer

afzetcontainer pw container

Aandachtspunten bij aankoop sloopcontainer

  • De juiste containermaat: Overweeg de omvang van het afval bij het kiezen van de juiste containermaat. Grote stukken afval kunnen ruimte inefficiënt gebruiken in de container, dus het is raadzaam om grotere items kleiner te maken.
  • Afvalstroom: Bij PW Container onderscheiden we verschillende afvalstromen: bouw- en sloopafval, puinafval, houtafval, groenafval, grofvuil en dakafval. Kies de juiste container voor uw specifieke afvalstroom.
  • Bestel op tijd: Bestel de container minstens één dag voor aanvang van uw klus. Zo zorgt u ervoor dat u direct aan de slag kunt gaan. 
  • Duur en Vergunning: Maak een inschatting van de duur van uw project en controleer of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van de container. Dit is afhankelijk van uw locatie en de plaatsing van de container.